Skip to main content

Referencer

United Translators sætter stor pris på alle vores kunder og det gode samarbejde. Her er nogle af de pæne udtalelser, kunderne er kommet med.

Hovedstadens Bygningsentreprise a/s

"Vi bruger United Translators til bl.a. at læse korrektur på vores tilbudsdokumenter i forbindelse med diverse udbud. På trods af korte deadlines er United Translators fleksible, og Anne og Josephine sikrer, at vi når vores deadlines. De kommer med gode og relevante input til vores tekster, som gør, at vi altid fremstår professionelt i vores skriftlige materialer."

Jesper Witt
Marketing- og kommunikationschef

Rubisco Kommunikation

"På vegne af mine kunder har Rubisco Kommunikation et godt og tillidsfuldt samarbejde med United Translators, der er drevet af deres høje effektivitet, hurtige leveringer og altid store fortrolighed."

Anders Parby
Ejer og direktør, Rubisco Kommunikation.

Nordic Solar

"United Translators har hjulpet os både med oversættelse og korrektur af komplekse finansielle tekster. De er super søde, fleksible, hurtige og fantastisk professionelle. Det er en ren fornøjelse at arbejde sammen med dem."

Camilla Rose
Communications Manager

PWT Group A/S

"Vi har anvendt United Translators til korrekturlæsning og oversættelse af hhv. vores bestyrelsesrapportering samt vores årsrapport. United Translators leverer altid i høj kvalitet og udviser enorm stor fleksibilitet. Derudover har vi løbende dialog, så vi sammen sikrer, at vi altid får vores budskab igennem, og der ikke går nogle nuancer tabt i oversættelse. Vi er meget tilfredse med vores samarbejde og kommer også til at anvende United Translators til fremtidige oversættelser og korrekturlæsning."

Toejeksperten.dk og wagner.dk
Anita Dybkær
Koncernøkonomichef

Improsec

"Vi har indtil videre arbejdet sammen med United Translators om at få oversat interne dokumenter fra dansk til engelsk. Samarbejdet fungerer rigtig godt, Anne er super hurtig til at reagere, leverer på selv lidt korte (læs: urimelige) deadlines og altid i en høj og konsistent kvalitet."

Claus Vesthammer
COO, Security Advisor, Improsec

Body SDS PARKEN

"Det har været en fornøjelse at arbejde med United Translations, som fra start har haft en meget professionel tilgang til vores opgaver.
Vi forventede, der ville være langt flere udfordringer, da vores materiale bestemt er i en niche for sig, men United Translations har løst opgaven til fulde, og vi har gennem hele processen oplevet, vi var i trygge hænder.
Tak for jeres samarbejde, som vi til enhver tid vil anbefale andre."

Henrik Eiberg
Adm. direktør

NBP

"Vi har et fantastisk samarbejde med UT, som vi bruger til korrektur, oversættelser og interne kurser. De tager opgaver med kort varsel, leverer hurtigt og bidrager i høj grad til, at vi kan kommunikere fejlfrit og aktivt i rapporter og på sociale medier."

Christine Nordam Andersen
Managing Partner, Nordam Business Partners

SkauReipurth

"Vi har anvendt United Translators i forbindelse med lanceringen af vores nye hjemmeside, som skulle oversættes til engelsk. Hos United Translators er vi altid sikret hurtig og yderst kompetent hjælp – også til mere komplekse juridiske tekster. Vi kommer helt sikkert til at fortsætte samarbejdet med United Translators, og jeg giver dem mine varmeste anbefalinger."

Kristine Winther
Kommunikationschef

NORDEN

"Vi har nydt godt af præcis, effektiv og hurtig oversættelse samt korrekturlæsning på et yderst højt niveau. Samtidig er United Translators gode til at komme med forslag samt udfordre status quo."

Thomas France
Investor Communications Partner

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller +45 3029 4900

Følg os på LinkedIn

Kontakt os
United Translators ApS
Hegnsvej 41
2850 Nærum