Skip to main content

Om os - certificerede translatører

Vi er en nystartet oversættervirksomhed, grundlagt i 2020, som består af to faste translatører, der ud over deres cand.ling.merc.-grad hver især har over 20 års erfaring med oversættelse og korrekturlæsning fra store virksomheder i det private erhvervsliv. Derudover har vi én fast samarbejdspartner, Charlotte Faber Fischer, og et større netværk af dygtige translatører i mange forskellige sprog. 

Vi oversætter alle typer fagtekster, dog primært inden for økonomi, jura, it og marketing.

Vi har et fagligt ønske om, at vores kunders sproglige image skal forbindes med kvalitet. Vores primære fokus er derfor på at levere sproglige ydelser af højeste kvalitet, så kundernes ydelser afspejler et højt sprogligt niveau og professionalisme.

Anne Marie Friis

CEO og cand.ling.merc. i engelsk, certificeret (hvilket tidligere hed statsautoriseret) translatør med 20 års erfaring

Anne blev færdig som translatør fra CBS i 2003 og startede umiddelbart herefter AB Star Translation I/S med Barbara Østergaard, som de drev i 5-6 år. Sideløbende med dette arbejdede hun i løbet af årene hos forskellige virksomheder, såsom patent- og varemærkefirmaet Chas. Hude A/S, oversættervirksomheden SDL og Virksomhedsskolen. 

Ansættelsen hos Bech-Bruun advokatfirma var startskuddet til en stor interesse for det juridiske sprog, hvilket er dyrket i stor stil i årene herefter hos Nets og PwC, hvor økonomisk sprog også blev en del af specialiseringen.

Privat er Anne den helt store tennisentusiast, så meget at hun har startet en webshop med salg af et belgisk tennistøjmærke. Derudover rejser hun så ofte, hun kan komme til det, helst med en bog på engelsk i hånden.

Læs mere om Anne på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/anne-friis/ 

Medlem af Translatørforeningen: https://translatorforeningen.dk/  

Josephine Brendstrup Kaasing

Cand.ling.merc. i engelsk, certificeret (statsautoriseret) translatør med 20 års erfaring

Josephine blev færdig som translatør fra CBS i 1998 og har siden da været hos en række store internationale virksomheder som fx DHL Worldwide Express, Kellogg’s og Danisco. Fra 2004-2020 arbejdede hun i revisions- og konsulentbranchen – først hos Grant Thornton og siden hos PwC.

Sprog – hovedsageligt engelsk og dansk – har i alle årene været en stor del af arbejdsdagen i form af oversættelse og korrektur inden for alle områder i virksomheden. Men med ansættelsen hos Grant Thornton begyndte en mangeårig specialisering i økonomisk sprog, i særdeleshed årsregnskaber, protokollater, revisionserklæringer, it-rapporter, due diligence-rapporter mv.

Meget af Josephines fritid bruges på forskellige kor og anden sang, og så vægtes samværet med familien, herunder hunden Fenris, meget højt. Derudover nyder hun at læse en god bog, så ofte tiden tillader det.

Læs mere om Josephine på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/josephine-brendstrup-kaasing-9653991/ 

 Medlem af Translatørforeningen: https://translatorforeningen.dk/  

Charlotte Faber Fischer

Ejer af FaberFischer og cand.ling.merc. i engelsk, certificeret (statsautoriseret) translatør med 23 års erfaring.

Charlotte blev færdig som translatør fra CBS i 2001 og har arbejdet som translatør og webredaktør i såvel privat som offentlig sektor hos Lægemiddelstyrelsen, Sundhedsstyrelsen og Københavns Fondsbørs/OMX Stock Exchange.

Qua sin ansættelse hos især Lægemiddelstyrelsen er Charlotte stærk i regulatoriske tekster på lægemiddelområdet og har desuden en del erfaring med oversættelse af patientjournaler og produktinformation til lægemidler. Hun har desuden en forkærlighed for layout og er derfor lidt af en haj til InDesign, Illustrator og Photoshop.

Charlotte har fra barnsben løbet efter en orange bold i bedste Stephen Curry-stil … eller sådan forestiller hun sig, at det ser ud. I 2019 tænkte hun og manden, at de skulle lære at spille tennis, og det øver de sig stadig på.


Læs mere om Charlotte på LinkedIn: www.linkedin.com/in/faberfischer


Medlem af Translatørforeningen: https://translatorforeningen.dk/ 

Vi støtter Planbørnefonden

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller +45 3029 4900

Følg os på LinkedIn

Kontakt os
United Translators ApS
Hegnsvej 41
2850 Nærum